Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 



min bästa vän nennen




bistå

stå
bi

skydda
stödja

hålla om
närvara nära

omtanka
till-lita

lära känna och
vara varandras

bästa vän
nen

och nennen
vi lär oss

tycka om varandra
att det är inte farligt

när vi behöver varandra

det är bara
självklara oförklarliga levande livet







Fri vers (Fri form) av glasa VIP
Läst 160 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-08-08 01:03



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Fungerar bra både till syntax och innehåll !!!
2018-08-08
  > Nästa text
< Föregående

glasa VIP