Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De grönvitas tider

Jag går in på sidan och blickar på aktuellt,
Har svårt att förstå det är hårdsmält,
Vladimir Rodic i en schysst stass,
En lirare i vyn som utstrålar världsklass,
Jag hör om sextiomatcher i rad,
Svenska rekord slås för på Bajen är det drag!,
En ny sportchef tillträdde efter Jingblad,
Han tog kommandot och sa nu vänder vi blad,
Laget har nu en konkurrenskraftig elva och stabil trupp,
På dem nya Bajen-certifierade krogarna skålas det botten upp!,
På Årsta rustar dem för nya tider,
På nya Kanalplan ger sig söderbönorna in i nya strider!,
Till och med Bajens hemsida har en ny design och allt känns professionellt,

Jag kanske är en hjärntvättad idiot men skäms inte för glädjetåren jag precis vält!





Bunden vers (Rim) av Tobbe93
Läst 203 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-08-08 01:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tobbe93