Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ormtunga

i stadens kärna finns en ståtlig byggnad med kolonner
mitt blod finns inte där, men jag betalar hyran
ur papperstravar reser sig örnen
som ska jaga oss till gränskontrollerna
de stora ledarnas ormtungor
ska slunga oss mot utmarkerna
jag är ledsen mamma
du som slet för mitt liv
när jag ändå bara föddes för att dö




Fri vers (Fri form) av blekhet VIP
Läst 306 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2018-08-08 01:14



Bookmark and Share


  Maiah VIP
Gillar de två sista raderna om mamma... alla förenas vi idet oundvikliga
2018-08-10
  > Nästa text
< Föregående

blekhet
blekhet VIP