Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rosenrökelse

är inte redo för sömnen än
något fattas

vatten släcker törsten
men det finns mer
som behöver
släckas ner

dagen har väckt
funderingar
över förhållningssätt
och balans

nu vet jag vad att göra
sätta mig i gungstolen
med min dagbok
tända ljus och rosenrökelse!







Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-08-08 01:24



Bookmark and Share


  Janina Kaminska
En speciell känsla så fint beskrivet.
2018-08-17

    Elisabeth Nilsson VIP
Klokt att inte förhasta sig, utan ge sig tid att tänka till. Och dessutom en lugnande stund. Fint fångat!
2018-08-08

  Anya VIP
Alltid så igenkännande med stor självinsikt. Önskar jag hade lite mer av den. dina ord smittar.
2018-08-08

  Lars Hedlin
Mycket vist!
2018-08-08

  Kungskobran VIP
Klokt att varva ner då somnar man bättre
2018-08-08

  Marita Ohlquist VIP
Du kloka kvinna som på olika sätt försöker lösa knutarna istället för att ligga sömnlös och känna dom skava!

Hoppas allt blev bra.
2018-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP