Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kameran hade fastnat i bilden

Kameran hade fastnat

i knappen

Vi kunde bara

ta om samma bild

hela livet


Kameran hade fastnat

på fingret

Vi kunde bara

göra samma sak

hela tiden


Kameran hade fastnat

på linsen

Vi kunde bara leva

samma dag

som dagen innan


Kameran hade fastnat

i bilden

Vi kunde bara se

samma sak

för resten av livet




Fri vers (Fri form) av Verner Forsman
Läst 245 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-08-27 14:00



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Skrämmande porträtt! med samtidigt smått komiska formuleringar!! Skön läsning i kvadratiskt likhetsmässiga stycken....

[påminner mig dessutom om hur det ofta är i drömmar, när man försöker fota något uppdykande utan att lyckas = mekaniken är förlamad]
2018-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Verner Forsman
Verner Forsman