Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Månen och stjärnorna omfamnar mig

Jag saknar mig själv.
En utsliten trasdocka.
Barnet inom mig.




Bunden vers (Haiku) av Black raven VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-08-08 08:57



Bookmark and Share


  AKT VIP
Sök och du skall finna.
2018-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP