Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grumlig spegel

Sorgen är en grumlig spegel
- titta in den och du kommer aldrig se vem den speglar



 




Övriga genrer (Aforism) av poetförlivet
Läst 249 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-08-10 10:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

poetförlivet
poetförlivet