Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrivit om värmen som varit i sommar


Värmebölja 15 juli 2018

Man inte orkar nått
när det över 31 gått.

Vet ej var man ska va
när man behöver svalka ha.

Man måste mycket vätska ha
annars mår man inte som man ska.

På flera månader vi ej regn fått
därför är det överallt så torrt.

Man gör slut på vatten i rasande fart
detta kommer att bli kännbart.

Värmen på kroppen tär
mången regnskur välkommen är.




Bunden vers (Rim) av Ingemies. Blandning
Läst 255 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-08-08 11:48



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Skönt att det är lite svalare nu...men nog kommer man att komma ihåg värmen från i somras...fint diktat...
2018-09-26

  Larz Gustafsson VIP
Jag HATAR hettan!
2018-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Ingemies. Blandning
Ingemies. Blandning