Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Betaversionen av livet

Betaversionen av livet

framtiden 0.5

testfunktionen

det första ofärdiga utkastet

framför företagsstyrelsen

framför läraren

framför byråkraten

framför dom stora mäktiga

innan vi kunde börja

helt på riktigt

att bara leva

det RIKTIGA livet


För betaversionen

av oss själva

det första ut-kastet

var det enda vi hade

vi vred och vände riktigt länge

vi väntade lite för länge

på att det skulle börja

på att det skulle stå KLART

så att vi kunde

så att vi kunde börja

så att vi kunde börja leva

så att vi kunde börja leva livet

så att vi kunde börja leva livet idag

så att vi kunde börja leva

vårat eget liv


helt på riktigt


med vattenstämpel och underskrift

utan en enda väg tillbaka




Fri vers (Fri form) av Verner Forsman
Läst 194 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-08-08 12:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Verner Forsman
Verner Forsman