Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Egen bild tagen sommaren 2017 Copyright" (©) Lars Krister Hedlin


Som ett isande eko!

Gröper ur med glödande ord

Som ett isande eko från en rostig burk

 

Skälver inom stelt leendes

Utåt tomhet runt om

 

Allt snurrar som ett dimmig inferno

Dinerar på giftig flugsvamp

 

Copyright" (©) Lars Krister Hedlin 2018-08-08




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 236 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-08-08 13:00



Bookmark and Share


  Engel
Sådan är världen ibland... tills den snurrat ett varv till!
2018-08-30

    ej medlem längre
När det inre är ett fullständigt kaos... avspeglas i varje ord så fullt av känsla att man skakas om.
2018-08-10

    glasa VIP

själen
så mödosamt duktig
att finna på människoord

oj oj oj
att gröpa ur
med glödande ord

oj oj oj
så denna texten berör

den ropar
darrar av liv
känselskälver

2018-08-09

  Maiah VIP
Starkt
2018-08-09

  StinaJ VIP
Ett snurrande inferno inombords.
2018-08-09

  Rise Little One
Det känns kallt och brutalt när tankar mår dåligt.
2018-08-09

  Alysse VIP
Dina ord berättar för mig
om hur det kan kännas
då själen mår dåligt
Stark beskrivnig
2018-08-08

  Marita Ohlquist VIP
Berörande och tankeväckande!
2018-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin