Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Haiku 102


Utan steg




Han gick från en tid
till en annan utan att
ta ett enda steg




Fri vers (Fri form) av Rolf Winnerholm VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-08-08 13:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rolf Winnerholm
Rolf Winnerholm VIP