Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kämpar förtvivlat ur ägget!

Du kämpar förtvivlat ur ägget!
Du måste ut, för att överleva!
På samma sätt beter sig det ägg i kastrullen, det med en spricka i(Bortsett från en levande kycklings pickande, Gulan och vitan vill ut, essensen av kycklingen)!
Du har inte möjlighet att picka, du kommer aldrig att utvecklas!
Du är redan dödsdömd!

Kanske ska man se så, på ett aborterat foster,eller om man ska göra abort...
Ett dödsdömt Det!
Har inte möjlighet att utvecklas, Det är redan dödsdömt!
I tanken, eller i verkligheten!




Bunden vers av Mim
Läst 147 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-08-08 16:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim