Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Spekulativt Skimmer

Det var på tredje dagen, efter det att jag anmälts som saknad.
Horisontlinjen, stelnad i ett Purpurfärgat leende.
En rörelse. Ett nytt slags ljus.
Ett spekulativt skimmer.




Fri vers (Prosapoesi) av Olle Gudbrand
Läst 408 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-08-08 16:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Olle Gudbrand
Olle Gudbrand