Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bostadsbidrag ...plus och minus :)


är ett statsbidrag och är tillsammans med barnbidrag
ett av de viktigaste stöden till hushållen i Sverige
den som lånar bostad för natten eller sover kvarten i trappan
eller på soffan i parken får ingetdera

har länge frågat mig hur den som gör smygbesök och låser
dörren för att snoka igenom sopor dyrka upp kassaskåp mår ?

hur fixar tjuven det i en bostad han inte äger
är ägaren då placerad i skamvrån. bortrest till Honolulu
kanhända inlagd på sjukhus. R.I.P. skakar en filt
i Främlingslegionen...eller har tröttnat på allt

och lägligt då söker Spindelben genom posten
så många stolar lånade / fast numera insett ingen idé
förvanska lånade ord /undrar om det är SCI
utomjordisk vetenskap Spindelmannen
och Peter Parkers fiender ägnar sig åt?

den skruven visste var den tog
där avslöjade sig Spindelmannen
öppnar sidor som sover /för sover gör han/
..ah och skrivit nytt material

har tyvärr det riktiga :) du är för långsaaaam ett riktigt fult ord
med svans på !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!




Övriga genrer (Satir) av morgonstjärna VIP
Läst 226 gånger
Publicerad 2018-08-08 20:22



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
Hälsosam läsning
2021-12-17

  morgonstjärna VIP

hm men faktiskt riktigt träffsäkert ! tack
2018-08-08

  AKT VIP
Hmmmm många funderingar..
2018-08-08
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP