Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Av resan blev det inget

Natten är
tung och kvav
min bädd
obekväm

varm

kroppen
skriker
sov!

minns vintern
när jag
frös
i ylletröja

raggsockar

längtade efter
sol och värme
och sa
nästa år

nästa år
reser jag
till något
varmt land

vill inte
längre frysa!

nu sitter
jag här
i ett
varmt land

och

av resan
blev det
inget

det behövdes
liksom inte








Övriga genrer av HenrysDotter
Läst 182 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-08-08 20:46



Bookmark and Share


  Fulbergarn
skönt har det varit, tror jag fått blodad tand att söka värme i ett annat land
2018-08-09
  > Nästa text
< Föregående

HenrysDotter
HenrysDotter