Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Varligt

Gå varligt fram och stilla
Man kan sig lätt förvilla
Gå varligt denna gång
med hjärtat fullt av sång

Lugna ditt hjärtas slag
Stanna i dagen Idag

Gå inte vilse nu
Gå lugnt och stilla, Du

När allt är uppror och strid
har även vilan sin tid

Gå varligt fram och stilla
Det största är ofta det lilla




Fri vers (Fri form) av Körsbärs-Helene
Läst 169 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-08-08 21:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Körsbärs-Helene
Körsbärs-Helene