Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Mot slutet

Då dagarna är räknade och ljuset är på nåder
leker mitt finger tidlöst längst din åder

och det är just ditt vilande i min ögonvrå
som gör förvirringen lätt och blå




Fri vers (Fri form) av Körsbärs-Helene
Läst 230 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-08-08 21:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Körsbärs-Helene
Körsbärs-Helene