Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Se!

Den stad av stängda portar som våra ögon bär
Den mur mot ljus och mörker som inåt hos oss tär

Förskanskningen
Förvansklingen
av stora ting till trä

Ser ni inte?

Det lugn vi aldrig skänkt oss
Den dröm vi aldrig tänkt oss

den leker i ett löv på fall





Fri vers (Fri form) av Körsbärs-Helene
Läst 197 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-08-08 22:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Körsbärs-Helene
Körsbärs-Helene