Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtlös

 


Vem gav dig rätten 
att bända upp bröstkorgens ben 

och slita ut hjärtat mitt 

just när det slog så vackert 
i takt med ditt

 

*




Fri vers (Fri form) av Alysse VIP
Läst 320 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2018-08-09 01:21



Bookmark and Share


    Peter Söderqvist
Starka bilder som omedelbart sliter tag i mig. Starkt och snyggt.
2018-08-17

  Lars Hedlin
Känslan tung stark och i djup beröring....
2018-08-15

  Nils-Robert
En tung dikt i moll.
2018-08-13

  M:tin
Mycket sorglig!
2018-08-12

  S.A.I. Steve Lando VIP
perfekt satt
2018-08-12

  Viksten
En ursinnigt stark text
2018-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Alysse
Alysse VIP