Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så kan man också ta plats!

Jag förbliver tyst.
Du är trygg med min tystnad.
För du känner mig!

Endast Skumtimme kanske du är, om du håller ut en timme med din tystnad, första gången du möter en annan människa!
Du kanske är annorlunda på så sätt, att du redan när ni har hälsat, du och en annan person säger utan att skämmas.
-Och så välkomnar vi tystnaden också!

Beskriv tystnadens språk med bilder. Är det ens möjligt?
Gesten ovan, är den ens möjlig?
Har aldrig prövat,
Jag är den, som ibland strör meningar omkring mig, i något sammanhang, bland människor, där jag inte på något annat sätt, kan beblanda mig med deras olyckskorperi, eller Koketteri gentemot varandra, än att sätta in en fot här och där i deras samtal!
Är jag välvilligt inställd, eller har jag ett horn i sidan?
Kanske inte lika intelligent, som det som pågår!




Bunden vers av Mim
Läst 90 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-08-08 23:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim