Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den ofrivillige Geologen!

Någonting har förlösts.
Och genast var det någonting som slöts.

Var det en känsla, eller ett förbund?
Ett förbund, en sorts kontrakt med mig själv.
Att efter att ha öppnat mig så jäkla mycket.

-Sch! Svär inte, säger den inre rösten.

Att efter att ha öppnat mig, oberoende av värdering av hur mycket...
Så blir en sten kvar i mitt hjärta.

Den ofrivillige Geologen!




Bunden vers av Mim
Läst 132 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-08-08 23:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim