Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Minne av en Mogen frukt

Jag plockade en pojke en Julinatt
Alla vill vi plockas
Plocka
Han hängde mogen på en kvist
Att ruttna och falla är så trist
att plockas och ätas är nått visst

Bara sommar runt omkring
Vackra underbara ting
Att hänga tung och mogen och alldeles varm
Att vara ung och rastlös och full av larm

Av alla pojkar plockade jag den sötaste
Av alla flickor smakade han mig
Aldrig var det vackrare än så
Att ta och få




Fri vers (Fri form) av Körsbärs-Helene
Läst 368 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-08-10 06:51



Bookmark and Share


  ULJO
En fin kärleksdikt som jag gillade mycket. Bra
2018-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Körsbärs-Helene
Körsbärs-Helene