Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inkompetent





Jag kände att jag ville börja skriva,
försöka formulera vad som hänt,
försöka sätta ord på vad jag känt
och alla minnen jag försökt fördriva.

Vad var det som jag ville få beskriva?
Förstod jag vilka livsval jag förbränt?
Hur kunde jag bli så inkompetent
av livserfarenhetens tunga driva?

Då fastnade min blick vid mina fingrar
som släppt så många chanser mellan sig
och låtit tidens sand att ständigt rinna.

Förspillda år som föll till jorden slingrar
sig likt förryckta rotskott omkring mig.
Om jag är veden är det dags att brinna!











Bunden vers (Sonett) av OmE
Läst 429 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-08-08 23:43



Bookmark and Share


  Nanna X
Roligt att läsa dig igen, och njuta en sonett!
2018-08-09
  > Nästa text
< Föregående

OmE
OmE