Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skrivarfeber

Jag har fått skrivarfeber men ingen inspiration,
Jag vill skriva tills jag får kramp i mina leder och göra en miljon,
Jag vill vara som Stig Slas Claesson med flyt,
När jag är ett kritvitt as i graven vill jag vara en omtalad myt,
I verkligheten är jag bara kung över min etta till lya,
Ibland raglar jag hem efter ha droppat en spya!,
På dagarna är jag bara en vanlig medelmåtta,
Men när jag ligger i min binge och skriver klockan åtta,
Tar jag till pennan som medel och känner mig nöjd,
Att få kramp i mina leder är då för mig en fröjd!




Bunden vers (Rim) av Tobbe93
Läst 280 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-08-09 00:02



Bookmark and Share


  Fulbergarn
jaa

det är rätt
drömma bör man
annars dör man
snabbt
2018-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Tobbe93