Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


©HenrysDotter


Fröken Malva

Fröken Malva
har slagit
ut i blom
sträcker sig stolt
mot skyn
nickar med sitt huvud
obekymrad
av värme
och torka

ett kort
ögonblick
av livslust
snart återgår
hon i långvarig
dvala




Fri vers av HenrysDotter
Läst 181 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-08-09 08:19



Bookmark and Share


  Livet1
Fin beskrivning av förgängligheten
2018-08-10
  > Nästa text
< Föregående

HenrysDotter
HenrysDotter