Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Alfasi

- Var är, hm, eh, skörbjuggen?
Sambo vet vad som gäller, inte fråga, inte stressa.
- Mmm, kanske menar du något med maten?
- SKÖLJBUGGEN!
Samba röd i ansikte, knytnävar, axlar upp, brösten hävs allt snabbare.
- Det här?
Synbart inte.
- Den här?
Ja!
- Durkslag älskling, men jag förstår, den SKÖLJER man med. Bra
- Mm var är hm eh snitselvitsen?




Prosa av Mats Edin VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-08-09 10:55



Bookmark and Share


  Respons VIP
Ordlekar med ord som trasslar och prasslar och tar över både mening och mål. Nyskapande och roligt. Men vad är snitselvitsen?
2018-08-15

    ej medlem längre
tragikomiskt, naket och mycket vackert
2018-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP