Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tycker det är så svårt med rubriker alltså


I ögat av stormen

Huggen ur ett block av grått,
Måste komma till liv,
Vara mjuk, flytande,
men vass,

Världen löper förbi,
Ögonen torkar ut,
Undrar när allt ska bli stilla,
Jag tror att framtiden är en synvilla





Fri vers (Modernistisk dikt) av ebbab
Läst 209 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-08-09 11:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ebbab