Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Man frågar fam. vad de vill ha till middag, får svaret jag vet inte. Försökt med veckomatsedel, men inget gehör.


Vad ska vi äta idag 28/7 2018

Man bör äta vaje da
men va ska vi till midda ha.

Ibland kan man undra
om man skulle äta, mos och flundra.

Fläskpannkaka eller plätter
är enkla goa rätter.

Annars kan man äta ägg och sill
eller tar man va man vill.

En veckomatsedel är bra att ha
vid behov kan man ändra, om det skulle va.




Bunden vers (Rim) av Ingemies. Blandning
Läst 220 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-08-09 11:37



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Tänk så väl jag känner igen mig i din fina dikt...vi försöker ha en veckomatsedel men det är inte alltid det går...:-))
2018-09-26

  Fulbergarn
servera pölsa fem dagar i sträck
det sätter sprätt
och du får tips om en rätt
2018-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Ingemies. Blandning
Ingemies. Blandning