Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


foto Eget


Innan dimman

Solen värmer dig
fisken andas in syre
ringar på vattnet

© Eva Hedlund 2018




Bunden vers (Haiku) av Eva Langrath VIP
Läst 438 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-08-09 12:13



Bookmark and Share


  Nils-Robert
Så fin haiku om naturupplevelse .
2018-08-13

  Johan Strömstedt
Med få rader skapar du ett lugn och en harmomi. Får min bild på näthinnan när jag läser din text, fint!
2018-08-10

  Anya VIP
Dessa ringar på vattnet...både bildligt och som metafor. Fint fångat.
2018-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP