Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HERR HÄGER - tanka

Hägern på bryggan

kutryggig i grå kostym

stirrar ut änder

som haft dåliga smaken

inkräkta på hans revir




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 287 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2018-08-10 17:52



Bookmark and Share


  J-M
Fint bildrik tanka om 5-7-5-7-7.
Härliga bilder.
2018-08-13

    Sefarge VIP
Tråkigt för herr Eminens!
När bara änder upp
och ner visar sina
gråa ändor och
inget annat
händer
Som honom
tänder?
2018-08-11

  M.Eta
Långbent fågel, kul att se. Bra tanka.
2018-08-10

  Blomma-Stjärna VIP
så kan man ju se på saken ;-)
tycker ibland att hägern ser ut som en hägring!
2018-08-10

  Valter Örn VIP
Jag får en igenkännande tanke från människors värld. När jag jobbade i resebyrå hade jag en kund som var lite extra. Hon hette Fru Häger. När hon ringde sa hon alltid: Det är Fru Heger !
2018-08-10

  Öknens Ros VIP
Konkurrens i djurvärlden.
2018-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP