Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Krävande

Det viktigaste i mitt liv är det just avslutade
i väntan på bekräftelse När den kommit
finns där redan en krävande tomhet




Fri vers (Fri form) av Rolf Winnerholm VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-08-09 17:15



Bookmark and Share


  87383 Karlsson
detta var ärligt, nästan naket. Precis så kan det tydligen vara.
2018-08-13

    Sefarge VIP
Sök skapelsens kraft
Och den skola förnya
Dina tankebanor?
;)
2018-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Rolf Winnerholm
Rolf Winnerholm VIP