Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utmaningen


Den enda att älska,
i nöd och lust
är dig själv

Det är din viktigaste uppgift.




Fri vers (Fri form) av Tina-sol VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-08-09 18:03



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Just så..bra
2018-08-15

    Sefarge VIP
Älska och kratta
Marknadens manege
Och den skola giva dig
Mångfalt tillbaka?
;)
2018-08-09

  Larz Gustafsson VIP
Min viktigaste uppgift är att älska Jesus.
2018-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol VIP