Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min farfar och jag

Tänker
ofta på
när min farfar och jag
gick längs bäcken.

Vi måste vara tysta
viskade han
sschh
så vi inte skrämmer.

Han pekade
bakom stenen
där är den
öringen.

Den finns kvar
inte farfar
det var längesen
men minnena.




Fri vers av J Modig
Läst 170 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-08-09 20:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

J Modig
J Modig