Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag blir lycklig...

Jag blir lycklig
av att dansa till
Harry Belafonte

Rytmerna som får min kropp att gunga
En känsla av rus
kontakt med kosmos...

Dansen har jag i blodet
som den svensk jag är
men, ---mitt blod är som en afrikans!!!
Där ser du!

Bohemen




Fri vers av bohemen VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-08-09 21:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP