Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Någon klok har sagt

 

 

sina känslor rår man inte för,

bara för hur man hanterar dem,

handskas varligt,

som med dynamit

eller sköraste kristall

 

 

 




Övriga genrer (Aforism) av Minkki VIP
Läst 369 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2018-08-09 22:15



Bookmark and Share


  limerick
...och grattis till placeringen!
2018-08-13

  limerick
Vackert formulerad klokhet.
2018-08-13

    Ingegerd svedin VIP
Verkligen klokt. Jag tar till mig dessa ord.
2018-08-12

    ADI Nehlin
Kloka ord
2018-08-10

  Jan Widströmer VIP
Levnadsvist
2018-08-10

  walborg
Eftertankens kranka blekhet .....kanske inte adekvat men den satsen bara kom ...
2018-08-10

    ej medlem längre
Håller med dig. Riskabelt som dynamit och ömtåligt som kristall.
Läste en gång följande som fastnade i mitt sinne: "Den lilla båten styr stadigt framåt i stormen, som en tanke i svallet av passioner"
2018-08-10

  Poeten Salvador VIP
"Någon klok har sagt". Det är kanske Minkki själv, hon är mycket klok
2018-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Minkki
Minkki VIP