Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dylan, natten på biljardbordet


Det är så nära,
det här vi leker med
ett snöre mellan oss
du draperar det mellan mina bröst
kysser mig glittrig


Jag vet aldrig vad jag ska göra med honom. Han gör mig helt och hållet galen.
Mina tankar är lättlästa för honom. Min vilja är hans. Han tvinnar den mellan fingrarna. Jag lägger mig i hans händer.

Han är rätt blandning av sött och starkt. Sex med honom är euforiskt. Jag kan inte komma ihåg att sex någonsin varit så... Perfekt. Så eggande, så tillfredsställande. Han är söt, han är vacker, han är sexig, han är ung, han är manlig. Allt på samma gång. Det är en måltid för en ökenvandrande utan föda i månader. Alla smaker är mättade. Sinnena är upphöjda. Kalejdoskop som modell för en ny dimension.


Men vår tid är inte nu. Om vi har en tid är den inte nu.

"I mitt minne kommer det få filter." Kom ihåg det.

Jag vill bli tillfredsställd nu. Han kan inte göra det. 

De säger att det bara är sex och att det ska svida. Att det snart går från sveda till brännskada, som ytan på créme brulee under brännaren. Snart frasar vi.
Om man ger bort det viktigaste man har för snabbt så

kanske är det så, att det är allt det är.




Övriga genrer av mögel
Läst 194 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-08-10 00:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mögel