Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orgasmiskt


Jag minns hur det är att vara allt under dina fingrar
lätta lätta tryck och miljoner bubblor går igenom kroppen
du smälter för allt min kropp är, viskar varm choklad i mitt öra
jag är allt, allt
in i varje kubikcentimeter hud,
släpper all medvetenhet ut i





rymden





Fri vers av mögel
Läst 620 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-08-10 00:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mögel