Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ÄRBAR STÖLD

De mindre ärbara tar gärna äran
ifrån de mer ärbara,
hur ärofyllt det nu är,i förhållande
till den som rättmätigt gjort sig
förtjänt av äran.

*




Övriga genrer (Aforism) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 254 gånger
Publicerad 2018-09-16 04:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP