Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...när Lovisa sjöng...


Jag såg dig...


Jag såg dig
Lite på avstånd
Men ändå
Rätt nära

Jag såg dig igen
Efter alla dessa
Dagar
Veckor
Månader

Jag såg dig igen
Och mindes
Hur allt började
Med en kram
Från en kvinna
I stickad tröja
I juletid

Jag såg dig

Såg du mig?



TT

(c) 2018




Prosa av TT
Läst 270 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2018-08-10 09:19



Bookmark and Share


  Maiah VIP
En glimt av gullig blyghet anar jag här... du kunde gå fram och visa dig.. dundra på
2018-08-10

    ADI Nehlin
Berörande..och igenkännande
2018-08-10

  Maria Sundelin VIP
Väldigt talande
2018-08-10
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT