Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jag är sliten som

ett SJ-tåg i supersol-
sken,
eller i hybridvinterns vitnad,
eller med signalfel,
eller ledningsbesvär,
eller växelfel,
eller vagnfel,
eller med personaltrist,
eller i konkurrenspris,
eller tjafs med syll,
skenbara skenor å spår,
station, stins, stins Hamletprins
lokförare, lok, kloklok
eller en hel del facking
perrong-krångelfel





Fri vers av Mats Edin VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-08-10 09:48



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Hybridvinter
ledningsbesvär
personaltrist
kloklok
krångelfel

Härliga nya ord
2018-08-23

  Marita Ohlquist VIP
Tror jag tar bilen!
2018-08-17

  Respons VIP
Fantasifull personlig kritik av en gammal statlig trotjänare som är hårt snärjd av nyliberalismens plågor. Roligt med nyord som personaltrist
2018-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP