Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Silar mörkret, för att skifta ljus

Silar mörkret,
för att skifta ljus.
Som en simtur genom dunkelt vatten.
Hålla andan och längtan efter
ett första friskt djupt andetag
ovanför ytan.




Prosa av Feminaz
Läst 235 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-08-10 10:03



Bookmark and Share


  Engel
En vacker bild som skänker tröst och hopp åt varje människa som söker förändring, frihet.
2019-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Feminaz
Feminaz