Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aldrig ensam

Jag har tappat många ögonblick
under resan
på min långa krokiga väg

Så om du hittar några sorger
på din
så visa dom till mig
kanske känner jag igen dom
och tar dom till mitt bröst

Om du hittar några lyckor
så visa mig dom
när du kommit tillbaka
för kanske känner jag dom som mina
och vill dela dom med dig




Fri vers av innakarin
Läst 160 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-08-10 10:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

innakarin
innakarin