Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gröna själastråk och vildvioler

Inte utan skogens friska lungor.
Inte utan skogens gröna omslutande lugn och fuktiga andedräkt.
Och när jag trampar i mossan
vill jag att den är mjuk.




Prosa av Feminaz
Läst 270 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-08-10 10:56



Bookmark and Share


  Vind
Jag behöver också skogen, den riktiga, trädplanteringarna går jag förbi ...och på sitt vis är dina ord en hyllning till allemansrätten.
2018-08-14

    ej medlem längre
Skogen är nödvändig för allt som lever, för vårt välbefinnande!
2018-08-10

  Nanna X
En dikt med härlig skogsnärvaro och en underbar rubrik!
2018-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Feminaz
Feminaz