Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Parkeringsböter

parkeringsskivan
vid H&M och läkaren
men glömde vid Lidl

femti euro i böter
blev dyrare än maten




Bunden vers (Tanka) av Tomas Karlsson VIP
Läst 292 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-08-10 11:32



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Och vad har vi lärt oss?
Jag har alltid försvarat parkeringsvakterna. De gör sitt arbete. Har man parkerat fel får man skylla sig själv.
2018-08-10

  Språk, hjärna!
Grrr!
2018-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP