Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Cigaretter

alltid så lång väg hem
dränkt av stadens hetta
slut på cigaretter




Fri vers (Fri form) av trerader
Läst 173 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-08-10 11:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

trerader
trerader