Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att fundera på i valtider

Det håller inte att ropa på

den store starke ledaren

som ska lösa personliga problem

som man till stor del själv förorsakat

I stället ska man, när man råkat i svårigheter;

sätta sig ner och analysera vad som hänt,

och försöka vrida utvecklingen i ett bättre läge

Varken en politisk ledare eller Gud och Jesus

kan hjälpa; när man inte bjuder till själv

Den starke ledare finns inom dig själv !




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Valter Örn VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-08-10 11:48



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Tack för upplysande fackla!
Nää Nationalist politiker
som gått i lära hos
Ryssen! Trots sina
stora Ord.Lär väl
knappast kunna
frälsa oss?
2018-08-11

  Öknens Ros VIP
Så sant som det är sagt.
2018-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP