Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

In i skogen

Återhämtningen efter stigarna
in i skogen

På väg mot kvarnen

Skulle gett ro

Men blev istället
flykten från
en galen älg

Som motade oss tillbaka




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-08-10 11:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP