Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtans kvarn

Kvarnen
Längtans kvarnen
Väntar oss än

Däruppe på berget
Inne i skogen

Kanske en gång då vi gått
alla steg vi måste
Kan vi svalka oss i
vattenhjulets skugga

Längst därinne i skogen




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-08-10 11:53



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Fin text om en önskan att nå längtans mål!
2018-08-11

    Laz
'Vattenhjulets skugga' var snyggt.
2018-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP