Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den flesta försöker ha en sund morgonrutin Där de vaknar till fåglar och dricker ur porslin.... Men denna berättar om min olikhet till samhället. Video med inspelad uppläsning finns.


Morgonrutin

Den flesta försöker ha en sund morgonrutin
Där de vaknar till fåglar och dricker ur porslin
Och jag önskar att jag var som er andra
Men sanningen är att endast mig själv kan klandra

Innan solen gått ner så har jag nog gått upp
För att ställa mig på ett berg och fixa min look
Det som tar varje natt i alla mina år
Ja det är mitt superlånga, underbara, vackra hår

Borstningen den sker i skymningens ljus
shampoo och balsam under vattenfallets brus
Torkar helt naturligt, vinden är min vän
Efter åtta timmar beger jag mig hem

Mitt hår är så vackert, blir förtrollad av dess glans
Jämför du med en lejonman så har lejonet ingen chans
Håret ger mig vinst i alla aspekter av mitt liv
Botar även Narcissus själv älskande driv

Men nu lever jag ej i någon fin harmoni
Mycket vill ha mer, har blivit min livsfilosofi
När jag ser mig själv i spegeln så fäller jag en tår
För min frisyr är vacker men hakan saknar hår

Ja hakan
Åh ja hakan saknar hår
Åh så mycket hår den saknar
Så mycket hår.

Läses av mig med illustration:
https://www.youtube.com/watch?v=fVIN59HndCs




Bunden vers av William Karmitsa
Läst 97 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-08-10 12:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

William Karmitsa

Senast publicerade
Morgonrutin
* Se alla