Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vet inte hur mycket längre jag kan ta det

Sällan smyger den in som nu,
Kryper utan rytm på alla fyra,
Klamrar sig fast när vinden är som starkast,
trycker,
rispar,
gnager,
skär,
hugger!

Den detonerar,
En blossande vind skymmer sikten,
Klockslag mot en betongvägg
och myror strider i varje vrå,
Jag studsar mellan mina murar,
Flämtar till, stenarna gröper ut små dalar i mina knän, och ber,
Snälla,
inte mer




Fri vers (Fri form) av ebbab
Läst 433 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-08-10 13:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ebbab